5 новорічних безалкогольних напоїв від Pecher`s

Які ви знаєте безалкогольні новорічні напої? Какао? Гарячий шоколад? Ми вирішили запропонувати вам нові рецепти, які зроблять ваше свято, ще казковішим

Пунш з журавлиною

Інгредієнти для журавлиного пуншу:

Журавлина — 100 г;
Апельсиновий сік — 500 мл;
Яблучний сік — 500 мл;
Журавлиний сік — 100 мл;
Сік 1 лайма;
Скибочки лайма та апельсина.

Спосіб приготування пуншу з журавлиною

Змішуємо соки — журавлиний, лаймовий, апельсиновий та яблучний. Розігріваємо на вогні, але не доводимо до кипіння.

Кладемо трохи ягід на дно склянки та кілька скибочок апельсина і лайма. Заливаємо теплим соком.

Мандариновий лимонад

Інгредієнти для мандаринового лимонаду

Вода — 250 мл;
Сік лимона — 1 чашка (5-6 лимонів середнього розміру);
Мандариновий сік — 250 мл (500-700 г мандаринів без шкірки);
Цукор — 200 г;
Газована вода — 0.5-1.5 л, за смаком (можна замінити на звичайну очищену);
М’ята;
Паличка кориці або інші прянощі — за смаком;
Лід.

Спосіб приготування мандаринового лимонаду

Витискаємо сік з лимонів та з’єднуємо його зі звичайною водою (250 мл) і цукром. Додаємо корицю або інші прянощі за смаком.
Доводимо сироп до кипіння, помішуючи. Коли сироп закипить та цукор розчиниться — вимикаємо і додаємо гілочки м’яти.
Охолоджуємо та проціджуємо сироп.
Витискаємо сік мандаринів. Проціджуємо через сито.
Кладемо в глечик пом’якшене листя м’яти, лід та кілька скибок мандаринів.
Додаємо лимонний сироп та мандариновий сік. Розбавляємо газованою (або звичайною) водою.

Безалкогольний яблучний сидр

Інгредієнти для яблучного сидру

Яблучний фреш або сік — 2 л;
Апельсин — 1 шт.;
Лимон — 1 шт.;
Груша — 1 шт.;
Імбир та гвоздика — за смаком;
Паличка кориці для прикраси.

Спосіб приготування яблучного сидру

Сік доводимо до кипіння на середньому вогні.
Нарізаємо фрукти на скибочки та додаємо у киплячий сік.
Натираємо імбир та додаємо у сидр. Також додаємо прянощі.
Варимо 5-10 хвилин. Після цього вимикаємо плиту та даємо настоятися протягом години.

Безалкогольний збитень

Інгредієнти для збитня

Яблучний сік — 0,5 л;
Мед — 1 столова ложка;
Чорний чай (сухий) — 1 столова ложка;
Шматочок імбиру;
Спеції та прянощі — за смаком.

Спосіб приготування збитня

Яблучний сік наливаємо у каструлю. Натираємо імбир та додаємо разом із чаєм. За бажанням додаємо спеції та прянощі.
Підігріваємо суміш не доводячи до кипіння.
Додаємо ложку меду.
Подаємо гарячим, але смакуватиме й у холодному стані.


Новорічний фруктовий коктейль

Інгредієнти для коктейлю

ківі – 1 штука;
лимон свіжий – 2 часточки;
петрушка свіжа – 1 гілочка;
м'ята свіжа – 1 гілочка;
мед натуральний – 1-2 чайні ложки;
вода негазована – 100 мілілітрів.

Безалкогольний зелений коктейль за рецептом готувати так:

Ківі очистити ножем і розрізати на 4 часточки.
Зелень петрушки і м'яти промити під проточною водою.
Помістити всі зазначені інгредієнти в блендер, збити до однорідної маси – і гарний зелений вітамінний коктейль готовий. Пийте на здоров'я!

Сподіваємось ці рецепти наповнять ваше свято ще більш казковою атмосферою та будуть смачним доповненням до новорічного столу. Також можете поділитись цим дописом з друзями, щоб вони теж могли приготувати смачні напої. До зустрічі у Новому Році!